Gewoon Geert

21 Jun 2019

 

Zoals een ongeschreven wet het voorschreef waren we opgelucht toen het tweede leerjaar achter de rug was. Eindelijk af van meneertje Scheet! In het derde wachtte ons de fantastische meester Geert. Meester Geert stond erop dat we hem Gewoon Geert noemden. In 1975 was dat eerder ongebruikelijk. Meester Gewoon Geert droeg fleurige hemden met lange puntige kragen en geruite broeken met olifantenpijpen. Zijn haar was te lang om deftig te zijn en te kort om voor hippie versleten te worden. Meester Geert gaf nooit strafwerk want hij geloofde in de kracht van humor. Louter voor de grap zette meester Geert soms kinderen bovenop de kast. Ook voor de grap sloot hij kinderen op in de kast. Wij hadden massa´s lol in de klas van meester Geert, want het waren alleen de asociale kinderen die op of in de kast werden gezet. Humorloze types die ook nooit naar de klasreünies zouden komen. Meester Geert werd later nog zelf opgesloten. Enkele asocialen brachten de bal aan het rollen. De pers noemde meester Geert een monster omdat hij bijlessen gaf in zijn huis. In zijn badkamer. In zijn bad. Wij hadden die speciale bijlessen gelukkig niet nodig. Met ons was er niets mis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten

3 Aug 2020

18 Jul 2020

31 May 2020

24 May 2020

17 May 2020

10 May 2020

1 May 2020

27 Apr 2020

25 Apr 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2018-2020 Udo Meiresonne